Marta Elste ieguvusi Google Certified Trainer statusu

Marta Elste ieguvusi Google Certified Trainer statusu

DMG 11.09.2014 |

Kopš šī gada septembra mūsu aģentūras Digital Marketing Group vadītāja Marta Elste iekļuvusi Google izraudzīto Google Certified Trainer kārtā. Šādu ekskluzīvu statusu var iegūt vien daži speciālisti reģionā, un visā pasaulē šobrīd ir tikai nedaudz vairāk nekā 200 Google Partner Academy dalībnieki.

“Esmu patiešām priecīga un pagodināta, ka Google atzinīgi novērtējis manu līdzšinējo darbu un piešķīris Google reģionālā trenera statusu. Man arī prieks, ka paralēli aktīvajai darbībai savā biznesā un virknei dažādu personīgo notikumu esmu pieņēmusi šo izaicinājumu. Tas ir kā papildu pamudinājums turpmāk sniegt vēl lielāku ieguldījumu, apmācot citas aģentūras un reklāmdevējus, kā arī iesaistoties jauno mārketinga censoņu izglītošanā. Digitālais mārketings un Google produkti ir mans aicinājums, hobijs un darbs, un kas var būt labāk, kā strādāt un darīt to, kas tev no sirds patīk! Ceru, ka šo degsmi varēšu nodot arī citiem.”

Google sertificētā trenera statuss apliecina speciālistes augstā līmeņa kompetenci par Google produktiem, tai skaitā, Google Adwords un Google Analytics. Treneriem tas sniedz iespēju apmācīt aģentūru darbiniekus un reklāmdevējus, kā arī lasīt lekcijas par Google produktiem un  uzstāties dažādos Google organizētos pasākumos Latvijā un pasaulē.

Martai ir vairāk nekā 6 gadu pieredze darbā ar Google produktiem, organizējot reklāmas kampaņas lielākajiem Latvijas uzņēmumiem, kā arī ir ieguvusi Google AdWords un Google Analytics speciālista sertifikātus. Līdz ar to, gūtā pieredzē un ieguldījums personiskajā izaugsmē padarījis viņu par nozares eksperti.

Sākam?

Tev ir projekts, kuram noderētu digitālās ķīmijas pieskāriens? Pastāsti par to un piesakies bezmaksas konsultācijai!

Piesakies konsultācijai