Accelerate Performance – aģentūru pasākums Dublinā 1. diena

Accelerate Performance – aģentūru pasākums Dublinā 1. diena

DMG 09.04.2014 | ,

Šonedēļ mūsu kolēģi Jānis un Roberts viesojas Google birojā Dublinā, kur tikām uzaicināti, lai piedalītos aģentūru pasākumā Accelerate Performance Agencies@Google, kas norisinās no 8.-9. aprīlim. 2 dienu pasākumā paredzētas vairākas iedvesmojošas runas, atklātas labākās stratēģijas un interaktīvas sesijas ar Google darbiniekiem. Pasākumā piedalās vairāk nekā 300 aģentūras no visas Eiropas, Tuvajiem Austrumiem un Āfrikas.

Pirmajā dienā jo īpaši tika uzsvērtas mobilās ierīces un aizvien pieaugošā apmeklētāju plūsma no tām. Protams, roku rokā ejot ar mājas lapu pielāgošanu, lai tās būtu ērtas lietotājam. Tikai tad digitālā reklāmas kampaņa nesīs gaidīto rezultātu.

Otrs uzsvars – video un Youtube pieaugošā vērtība. Iespēja ar auditoriju runāt emocionālākā valodā, izmantojot tādus līdzekļus kā attēlu un skaņu (video), kuri, darbojoties kopā, spēj sasniegt vairāk nekā uzrakstīts teksts. Starp citu – pavisam svaigs jaunums Latvijas auditorijai, par kuru jau minējām vienā no iepriekšējiem bloga rakstiem.

Pirmās dienas vakara noslēgums patīkamā gaisotnē noritēja Guinness alus darītāvā – sarunas, alus degustācija un jaunas iepazīšanās ar citu valstu aģentūru pārstāvjiem – Dublina un Google atkal spēj iedvesmot!

image1

image-31

image-6

image-5

image-4

image-3

image-2

Sākam?

Tev ir projekts, kuram noderētu digitālās ķīmijas pieskāriens? Pastāsti par to un piesakies bezmaksas konsultācijai!

Piesakies konsultācijai